[da]  [en] 

Vil du bo hos en naturterapeut


Vil du holde ferie i SYD SPANIEN og bo hos en eller flere naturterapeuter ?

 Du kan bo i en spansk villa med eget værelse i det dejlige Torrevieja, der ligger ca. 40 km. Syd for Alicante lufthavn.

Kursister kan tilbydes at blive transporteret i privat bil.

Torrevieja er et område på Costa Blanca kysten, hvor der er rig mulighed for at deltage i f.eks.golf og skandinaviske turneringer for minigolf, hvis man har lyst til det, eller solbadning ved de smukke strande. Der er også mulighed for at leje bil til længere udflugtsmål.

At huset ligger i Torrevieja betyder, at det ligger centralt mellem de 2 saltsøer, og Middelhavet der giver et varmt, tørt og helsebringende klima med ca. 300 solskins - dage om året og en middeltemperatur på 18 grader.

Alicante provinsen, og der med Torrevieja, har de sidste år haft et bedre klima end Gran Canaria og Mallorca.

Der er 3 grader varmere i Torrevieja om vinteren end i det sydligere Malaga.

Rundt om Torrevieja ligger bjergene, og i forbindelse med saltsøerne giver det et mikroklima som gør at luften er ren og let at trække vejret i. Den rene luft og varmen er ideel for personer med astma, psoriasis, hjertelidelser, ledegigt og reumatiske sygdomme.

Ingen andre steder i Europa finder man et lignende helsemæssigt klima. (Verdens Helseorganisation har udpeget dette område til et af de mest helsebringende i verden).

Kystlinien består af mange dejlige sandstrande og klipper. Strandene hører til de reneste i Europa, og de flager med det ”Blå Flag”, som viser, at de opfylder EU’s krav til rene strande.

Kvarteret, du vil bo i, er roligt, og der er 15 minutters gang fra villaen til strandpromenaden, havnen og 3 strande. Tæt ved Villaen ligger markedet. Det er Spaniens største gademarked.

Der er mange muligheder for at besøge museer og seværdigheder , så som det nye koncerthus, dyreparker og palmeparken med over 1000 palmer samt forlystelsespark.

Det mest benyttede sprog er skandinavisk. Der bor ca. 22.000 skandinaver på Costa Blanca.

Der er skandinaviske klubber, caféer, restauranter, tandlæger og læger. Der er flere Internet- cafeer, banker og supermarkeder i nærheden af villaen.

Medicin er helt gratis for pensionister, der har det blå sygesikringsbevis.

Vort mål er, at du som ”kursist” både holder ferie og deltager i forskellige aktiviteter, og frem for alt, at du nyder opholdet. 

Vi forestiller os, at der er ”ferie” i to dage og aktiviteter i to dage, eller hvad vi nu aftaler.

Aktiviteter kan være alt, fra undervisning i spirituel indsigt, til behandling med f.eks. zoneterapi , healing, afspænding og meget andet. 

Det skal nævnes, at der vil være mulighed for at male, meditere, solbade eller gå lange ture i det støjfrie miljø. Der kan bades i Middelhavet og nær liggende svømmehaller.Velkommen


Ring for mere information på tlf.: 46 73 03 00  Af dato: 08/06/2009 @ 20:15
Sidst opdateret : 02/09/2009 @ 16:30
Kategori : Spanien
side læst 447 gange

up Top up

This Site and CMS systen is Hosted by RealWeb.dk * Denne side og CMS system er Hosted af RealWeb.dk

Site running with GuppY v4.0.4 - CeCILL free Licence - © 2004-2006