* * * SMERTEBEHANDLING * * *

http://www.dreamweb.dk/smertebehandling/

Healing & Healere (Artikler)

hjertestor_ico.jpg

Healing og Healere

 

En artikel i Helse information 1982

Af Casper Caspersen

 

 

En healers evne til at formidle ”Energien” kan efter min opfattelse opstå på følgende måde, når modtageren har ”TILLIDEN” og ønsket om at modtage.

 

1. Healeren har et dybt ønske om at hjælpe – mærker ingenting.

 

2. Healeren mærker ”energierne” i sine hænder: varme, prikken eller andet.

 

3. Healeren ”høre” (en tanke, der ikke er hans egen) forklaring på, hvad han skal gøre og sige.

 

4. Healeren får sendt et billed eller en film i sit 3. øje (drømmeøjet), hvor han kan se sygdommen eller smerter, som skal fjernes, samt se, hvordan healingen forløber – eller pludselig véd (får sendt en viden intuativt).

 

5. Healeren er i stand til (se pkt. 4) selv at styre healingen og tilrettelægge denne, gerne i samråd med den højere tanke, der kommunikere til ham. Healeren kan her ændre, også fysisk, tilstanden til det bedre.

 

6. Healerens HØJERE tanke (eller væsen – kald den hvad du vil) er i forbindelse med alle mennesker.

 

Derfor kan al form for healing virke som fjernhealing. Negativ healing eksistere ikke, idet healeren ikke har evnen, til at gøre skade!

 

Dette har jeg skrevet til orientering, så kort fattet som muligt, uden alle de nuancer, der kan forekomme. Ligesom vores fingeraftryk, gener og opfattelse er forskellige, healer 2 mennesker ikke på samme måde.

De hjerne bølger jeg har været med til at måle fysisk på forskellige healere, har været meget forskellige, - men resultatet var det samme – healingen havde en ønsket virkning.