* * * SMERTEBEHANDLING * * *

http://www.dreamweb.dk/smertebehandling/

Healing af Dyr (Artikler)

hjertestor_ico.jpg

ERFARING MED HEALING AF DYR
Af Casper Caspersen (1987)
 
Da vore lidende venner ikke kan tale det menneskelige sprog, og det kan være svært at kommunikere intuitivt pr. tanke, kan healing, som udspringer af oprigtig kærlighed, understøtte en dyrlæges diagnose.
Min erfaring med healing af dyr er, at de selv er klar over behandlingen og kan fornemme den, - ja de kan selv finde på at lægge det syge sted til opladning ved den healende kilde.
Jeg har oplevet, at dyr selv kan opsøge de lægende energier, endda uden indlært adfærd. Her er to eksempler:

Familien havde købt et helsetæppe med magneter, som har en gavnlig effekt på sygdomme og giver velvære. Familien havde aldrig givet deres schæferhund lov til at boltre sig i lagnerne ej heller at besøge familiens soveværelse. Dette havde den forlængst accepteret. Efter anskaffelsen af disse tæpper til hjemmet var hele opdragelsen gået fløjten, og følgen var en enerverende kamp om rettighederne til tæpperne og sengen. Problemet blev løst ved at familien købte et ekstra magnettæppe til hunden. Schæferen fik det bedre,- og familien fik uden kamp deres egen seng og tæpper.

 

En anden vovse sov aldrig på visse steder i huset på grund af jordstråler. Den fik sit magnet hundetæppe, og den slæber nu sit tæppe hen på disse steder for at sove.
 
Hvis nogen spørger mig om hvad healing og magnetisme har tilfælles, vil jeg svare med at fortælle om noget, der kan opfattes som mystisk, men det er dog en mulighed. Mystik er som bekendt kun manglende viden. Indtil andet er bevist er jeg overbevist om, at nedenstående har sin rigtighed:
 
I homøopatien fortyndes en harmløs væske så mange gange, at det kan diskuteres om der i det hele taget er en eneste molekyle tilbage af den oprindelige væske. Alligevel er "aftrykket" af disse molekyler tilbage og kan give en fantastisk helbredende energivirkning.
 
Jeg oplever healing som en energi, der kan fotograferes med et Kirlian apparat, og som ligner den "sete" aura. Ofte fornemmer modtageren healingen som varme/kulde eller kriblen (også ved fjernhealing). Når den healende hånd fjernes, forbliver varmen/kriblen i området og fornemmes som et "aftryk" af hånden. Samme "energi" kan opleves i en pyramide eller i et svagt magnetfelt, både i de omtalte magnet helsetæpper med fast (jævn) magnetisme på ca. 9 gauss og i vekselvirkende magnetisme, som det der forekommer i spoler og tromler.
 
Efter min opfattelse består alt af en fysisk og en ikke fysisk del, lige som hos Homo Sapiens - af en fysisk krop og en psykisk bevidsthed. Mister den psykiske bevidsthed sin balance, kan den tilføres energi fra healingsenergien, som følger de kosmiske/ sperituelle love, der igen er betinget af kærlighed og ærlighed inde i dit selv.
 
Jeg mener ikke, at det er den fysisk målte magnetisme (der måles i gauss) - men aftrykket, som er healende og af samme vibration eller frekvens, - ligesom i homeopatien.
 
Alt er en hollistisk funktion og ingen del kan undværes. heller ikke din kærlighed til ALTET.